logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

DIENSTEN

 

Leer- en werkboek en CD 'Mantra Energy'
Het leer- en werkboek van Ticanaf met CD 'Mantra Energy', een productie met maar liefst 648 mantra’s. Het leer- en werkboek 'Mantra Energy' is het meest leerzame en uitgebreide boekmateriaal voor spirituele groei en algehele geluk. 'Mantra Energy' bevat een samenbundeling van artikelen, methoden en technieken voor spirituele groei en financieel geluk, beschermingsmethoden en meer. Het is een compleet raamwerk met begrippen en verklaringen zoals deze nog nooit eerder gepubliceerd is. De unieke productie 'Mantra Energy' is het kroonstuk op de carrière van Ticanaf; hij heeft meer dan 22 jaar gewerkt aan de vastlegging van de inhoud van zijn boek 'Mantra Energy'. Dit boek bevat meer dan 400 pagina's leesplezier. Ticanaf heeft meer dan 5 jaar gewerkt aan de CD productie 'Mantra Energy'. De duur van de CD is langer dan 2,5 uur. De kennis van de productie 'Mantra Energy' is eeuwenoud. Het bezit van het boek en de CD is een ware verrijking. Met de productie van het speciale Boek en CD gaat de kennis niet verloren.


Prijs 'Mantra Energy' boek en cd: €149
,

Klik hier om te reserveren. De prijs is € 149. Deze CD heeft een beperkte oplage (Limited Edition).
Bij deze Exclusieve editie krijgt u alle mantra's, rituelen en meditatie richtlijnen in boekvorm mee.

Beeja klanken (oerklanken)
Ticanaf presenteert zijn nieuwste CD Album De cd productie 'Mantra Energy' is een alomvattende cd voor uw persoonlijke, spirituele groei. Dit album is de sleutel tot het paranormale, de 7 Hemelen. De exclusieve mantra's en hymnen zullen u helpen om de poort tot geluk te openen. Tijdens het beluisteren van deze cd kan uw derde oog worden geopend en versterkt zodat spirituele groei mogelijk wordt gemaakt. De 66 hawan mantra's (mantra's die met een vuuroffer bekrachtigd worden) zorgen voor kracht die u zal helpen om geluk in de liefde, een betere gezondheid en een verbeterde positie van uw carrière/financiën te verkrijgen. Bovendien zijn er 72 exclusieve mantra's opgenomen die voor bescherming dienen tegen uw kenbare en verborgen vijanden. Door de oerklanken (beeja klanken) zult u een verfrissing van energie ervaren, een vitaliserende vibratie. Onze Natuur is door deze Beeja klanken ontstaan. Er zijn 7 Beeja klanken. Ik heb de Muladhara chakra (de stuitbeen chakra, energiepunt tussen de geslachtsdeel en de anus) muziek noot gebruikt, de C noot, het begin van alles. Vanuit de C noot wordt de chi-kracht versterkt. U kunt één van de mantra's die u aanspreekt selecteren en hiermee mediteren op de Beeja klanken.

Kundalini
Deze cd zal u helpen om de kundalini (opgerolde slang die wakker gemaakt kan worden om op te stijgen en chakra's te openen) te versterken, zodat u beter in uw lichaam gepositioneerd bent en goed in het leven zult staan. Het exclusieve tablaspel met de ingespeelde instrumenten zullen uw aura reiningen en tevens versterken. Door naar deze cd te luisteren en erop te mediteren zult u een verlichte ziel worden. Met deze cd kunt u ook zielen naar het Licht begeleiden. Uw aura wordt sterker gemaakt zodat u van uw negatieve energieën en eventuele zwarte magie afkomt. Geesten, demonen, djinnaat, yorka's en meer blijven weg als u deze cd draait. Het huis wordt gereinigd. Ticanaf heeft de zeven exlusieve mantra's ingezongen voor het openen van uw chakra's; hiermee zullen ze worden gezuiverd en versterkt. Door te luisteren naar deze exclusieve cd zult u veel geluk ervaren waarbij u tegelijkertijd beschermd bent tegen negatieve energieën tussen hemel en aarde. Door middel van een havan, oftewel een vuur offer, te houden of met deze cd te mediteren kunnen uw voorouders tot rust worden gebracht. Een ieder is met 'pitra dosh', de schuld van de voorouders, geboren. De 'schulden' van de voorouders uiten zich in pech in het leven. De schuld heeft een negatief effect op de gezondheid, liefde, carrière en welvaart. Door middel van het neutraliseren van de status quo van de voorouders, 'betalen' we de schuld af van de voorouders. Naast 66 Havan Mantra's zitten er 72 exclusieve mantra's voor de gezondheid, rijkdom, kids, financieel geluk, goede dromen, groei van talenten, vervulling van wensen, studie, bescherming tegen vijanden, carrière, zaken, bescherming tegen littekens, ongelukken, kogels, en meer.

Door naar deze cd te luisteren roept u 9 Godinnen, Goden en goede geesten, engelen op.

Deze cd is uw Yantra.

Written by:
Guru Ticanaf
drs. Angela Bachoe
drs. Dheeraj Bachoe

Muziekproductie
Guru Ticanaf en drs. Dheeraj Bachoe
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticanaf_CBS_Outdoor_Tram
logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact