logo_ticanaf

 


 Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


About Ticanaf

Ticanaf
‘Hij die Vreugde en Geluk brengt’ is de betekenis van mijn Apache Indian naam 'Ticanaf'. Mijn beroep als helderziende Medium beoefen ik al meer dan 25 jaar. Ik ben een professional- ik geef sessies waarbij u antwoorden krijgt op uw vragen zonder dat u deze hoeft te stellen. Mijn klantenkring is breed en divers en bestaat uit particulieren en verschillende organisaties waaronder zorgcentra, kinderdagverblijven, financiële instellingen, vliegtuigmaatschappijen, oliemaatschappijen, marketing bedrijven, transportbedrijven, bekende supermarkten, bordelen, accountancybedrijven, IT-bedrijven, vleessector Nederland-Rusland en meer. Op mijn praktijk komen mensen met verschillende beroepsniveaus zoals musici, professionele sporters, rechters, politie agenten, brandweerlieden, advocaten, rechters, artsen, chirurgen, psychologen, makelaars, filmsterren, zakenlieden, en anderen.

De consultatie
Doordat ik duizenden 1-op-1 consulten heb gegeven kan ik u op een effectieve wijze helpen bij de verwerking en / of oplossing van uw problemen. Dit kunnen zowel emotionele als lichamelijke problemen zijn. Als helderziende Medium benader ik de mens als een geheel. Tijdens een sessie wordt uw geestelijke gesteldheid besproken. Iedereen is geboren onder een planetenstelsel. De ligging van de planeten (graha's) heeft een effect op elk individu. Bij een negatief effect moeten de planeten gunstig worden gestemd. Tijdens een sessie kan ik nagaan welke methode u dient toe te passen om deze effecten te neutraliseren, danwel positief te laten worden middels speciale rituelen en yantra's. Ook uw lichamelijke gesteldheid wordt tijdens een sessie besproken. Indien er sprake is van een slechte levenswijze, emotionele problemen, (zwangerschaps)depressie, overspannenheid wordt hiervoor een oplossing aangegeven. Uw liefdesleven, het huwelijk, de kinderen, opvoeding, voeding, sportprestaties, studie, ziektes kunnen worden besproken. Zakelijke raakpunten worden bekeken, financiële problemen worden doorgelicht met de nodige oplossing.

Mijn specialisaties
Mijn specialisatie is het neutraliseren van negatieve energievelden zoals zwarte magie, voodoo, goona goona, indredjaal, view view, nedjer oftewel boze oog, enzovoorts. Ik verjaag negatieve entiteiten zoals yorka’s, djins (een djin wordt geboren uit vuur), en kwade geesten (kwelgeesten) uit het lichaam van mensen en hun omgeving. Hierbij kunt u denken aan uw woning, kantoor, opslagruimte, kelder, auto, vliegtuig, en meer. Binnen mijn werk maak ik gebruik van verschillende methodieken. De methoden die ik gebruik zijn authentieke technieken door middel van Yantra's, Mantra's, aurareinigingsbaden en andere rituelen. U zult merken dat uw lichaam en geest zich gaat herstellen en weer in balans komt. Ik begeleid dwalende geesten naar het licht en maak contact met de gene zijde, evenals uw overleden dierbaren. Ik heb vermissingen en moordzaken opgelost. Ik heb mij ook gespecialiseerd in een unieke combinatie van mediumschap en coaching van mensen, bedrijven en instellingen. Mijn rol als coach en adviseur is van significant belang voor velen. U kunt begeleid en gecoacht worden bij de aan- en verkoop van huizen, panden, winkels, kantoren of grond. Ook kunt u bij mij terecht voor verbouwingen en andere investeringen op financieel gebied.

Behandeling op maat
Afhankelijk van de wens en hulpvraag gebruik ik datgene wat het beste past bij de persoon of personen met wie ik werk. Ik begeleid professionals over de gehele wereld met vraagstukken van verschillende aard. Zo coach en begeleid ik professionele K-1 vechters, voetballers, en andere sporters om een hoger prestatieniveau te bereiken. Door een op maat gemaakte stappenplan wordt u geholpen om de weg naar succes te openen. Dit wordt speciaal voor u en eventueel voor uw bedrijf op maat gemaakt en is helemaal afgestemd op uw persoonlijke groei. Hierdoor kunnen wij efficiënt en effectief te werk gaan. De bedoeling is dat we de kans op succes vergroten bij alles wat we ondernemen. U krijgt veel informatie over uzelf en eventueel over uw werk of bedrijf waardoor u met veel stimulans en inspiratie verder kunt gaan.U zult met deze informatie veel krachtiger in uw schoenen staan. Door inzicht en een vernieuwde kijk op uw leven te krijgen zult u energie en kracht krijgen om de touwtjes in handen te nemen en succesvol te zijn.

Bescherming
Tijdens een sessie kan worden bekeken of u wordt bewerkt of dat u last heeft van zwarte magie, voodoo ( voodoo is een geloof en komt van het woord vodun), goona goona, Indradjaal, djaadoe of negatieve energieën. Hiervoor wordt een gepaste oplossing gezocht. Vaak is het een combinatie van verschillende werkwijzen. U zult bevrijd worden van zwarte magie en beschermd worden van alle negatieve invloeden. U kunt beschermd worden tegen uw vijanden. Met speciale rituelen en yantra's heb ik zieken geholpen bij hun genezing. Door middel van rituelen heb ik mensen laten ontwaken uit een coma. Met behulp van speciale rituelen en yantra’s kan worden voorkomen dat vrouwen vroegtijdig een miskraam krijgen en tevens een goede en gezonde zwangerschap hebben met een volledige draagtijd. Door op maat gemaakte yantra’s kan ik ervoor zorgdragen dat de bevalling voorspoedig verloopt waarbij moeder en kind veilig zijn.

 

logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact