logo_ticanaf

 


 Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Oudejaarsbad / WASSI

Wat is een oudejaarswassi?
Een oudejaarswassi is een bad met speciale kruiden die een helende, rustgevende, genezende werking hebben op lichaam en geest. Het is tevens een aurareinigingsbad tegen negativiteit, zwarte magie, zwaartes, pijnen, blokkades, emotionele problemen, eenzaamheid, en meer.

Waarom een oudejaarswassi?
Gedurende het gehele jaar ervaren we als mens persoonlijke, meestal ook wel emotionele problemen.
Ook proberen we continue onszelf, het individu, te positioneren ten op zichte van onze omgeving, de familie, vrienden, kennissen en collega's maar ook anderen. Doordat de mens ontvankelijk, oftewel gevoelig is voor vernederingen, ruzies, scheldpartijen en vervloekingen kunnen de negatieve gebeurtenissen en energien in onze omgeving problemen met zich meebrengen. Hierbij kunt u denken aan een overlijden van een dierbaar persoon, financiele strubbelingen, ruzies met dierbaren, huwelijksproblemen, en meer. Het doel van de oudejaarswassie is om alle negatieve energien die zich hebben opgestapeld gedurende het gehele jaar (en de jaren ervoor) te verbannen uit ons systeem. Alle negativiteit die vastkleeft aan de aura en ziel wordt door middel van een oudejaarswassi verwijderd. Indien er sprake is van zwarte magie kan deze geheel of gedeeltelijk worden verwijderd middels een oudejaarswassi.

Ticanaf vervaardigt al jaren oudejaarsbaden om alle negativiteit achter te laten en het nieuwe jaar met een schone lei te kunnen beginnen. Elk jaar bemerken we het verschil, het gaat steeds beter..Een oudejaarswassi is een echte aanrader voor eenieder die zijn / haar oude energie wilt achterlaten in het oude jaar om in het nieuwe jaar met een schone lei te kunnen beginnen met een schone aura en ziel. De oudejaarswassi zorgt ervoor dat we positieve energie krijgen, het brengt geluk en geeft nieuwe energie voor de toekomst..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact