logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

DIENSTEN

 

De kracht van de Yantra
Waar staat 'Yantra' voor?
Het woord 'Yantra' komt uit het Sanskriet vanuit de vedische teksten en is afgeleid uit het woord yuj (lees: joedj) en staat voor een status, handeling of methode. Een status van rust; een handeling van meditatie; een methode om te verbinden. Het woord Yantra is voortgekomen uit het woord 'yam' wat steunen of steunend betekent. 'Tra' of 'Trana' betekenent bevrijding van de aardse eigenschappen die verbonden zijn met het lichaam. Yantra betekent bevrijding van de cyclus van reïncarnatie; van geboorte en wedergeboorte. Alle yantra‘s zijn ten minste 5000 jaar oud. Volgens de overleveringen is het zelfs nog véél ouder. Yantra’s vertegenwoordigen de Goden, Godinnen, engelen en meer. Ik vervaardig Yantra's door middel van schrijven, graveren, schilderen op verschillende materialen zoals goud, zilver, koper, kristal, canvas en meer.

De constructie van de Yantra
Een Yantra bestaat uit lijnen, punten, letters, cijfers, kleuren, figuren en / of symbolen. Yantra’s dienen volgens de grondbeginselen te worden vervaardigd. De yantra dient met precisie, netheid, concentratie, discipline, liefde en alle geduld te worden gemaakt. Als guru is het mijn taak om de Yantra's op de juiste manier te maken waardoor de drager van de Yantra's geconcentreerder, scherper en energieker is. De drager van de Yantra's is bevrijd en ervaart meer geluk. Ik houd er ten alle tijde rekening mee op welke dag, op welk materiaal, met welke inkt de Yantra gemaakt dient te worden en of er rekening moet worden gehouden met de maanstand. De kracht van de werking van een Yantra is afhankelijk van meerdere factoren. Zo beschik ik over goede energieën en heb meer dan 17 jaar het volgende intensief beoefend; meditatie, muziek, vasten, onthouding, vaste rituelen. De muziek die ik maak is de brug tussen Hemel en Aarde. Een yantra wordt sterker naarmate ik deze beoefeningen intensiveer. Bovendien is de hoeveelheid yantra's die ik vervaardig van significant belang; naarmate ik meer yantra's maak, des te sterker de yantra zal werken. Ik maak elke dag yantra's om de krachten ervan vast te houden en onder controle te houden. Op deze manier wordt de juiste sturing van de yantra's gewaarborgd. Tijdens het maken van de yantra's gebruik ik vaste attributen zoals water, vuur, speciale wierook, offerandes zoals fruit, melk, en dergelijke. De Hindoes, Tibetanen en de tantristen gebruiken de yantra om de opperste staat van concentratie te bereiken en om al hun doelen te bereiken. Wanneer ik goed bezig ben om de yantra te schrijven voer ik de bijbehorende rituelen uit en reciteer ik mantra’s om er leven en energie van de Goden 'in te blazen'. Ik nodig de Goden uit met speciale rituelen om 'plaats te nemen' in de yantra om de drager te beschermen. Na het construeren van deYantra plaats ik de Yantra met speciale rituele baden op een gouden voetstuk met bloemen, acht geuren en andere attributen. Zodra dit gebeurd is en de yantra wordt gegeven aan de toekomstige drager zal het geestelijke niveau van dit individu verbonden zijn met de geestelijke wereld. De yantra is een zeer krachtige middel om de Goden, Godinnen, De Engelen en de geestelijke wereld op een snelle manier 'te informeren' over zijn of haar doelen en wensen. Bovendien zal bij bepaalde speciale yantra's de werking zijn dat het ervoor zorgdraagt dat de drager bevrijd is van de cyclus van geboorte en wedergeboorte; deze yantra zal de drager helpen om eeuwige onsterfelijkheid te verkrijgen.

De kracht van de Yantra
De kracht van de Yantra komt niet zomaar in de Yantra. Voor de vervaardiging van Yantra's dient met de Shiv- en Shakti leer te hebben bestudeerd. Shiva staat voor de Schepper; mensen die tot Shiva bidden houden de maatschappij draaiende. Shakti staat voor de kracht van de 9 devi's- Godinnen. Als partner van Shiva representeert ze de Moeder en staat voor kracht, wijsheid, intelligentie, inspiratie. Om God Shiva te vereren offeren de Hindoes 1000 bloemen; 999 bloemen + 1 voor onze derde oog, waarmee wij verbonden zijn met het Goddelijke. Ik ben geboren met helderziende mediamieke krachten en heb mij in het leven gezuiverd door veel te bidden en te mediteren. Bovendien heb ik geleerd van de lessen van mijn verschillende Guru's- spirituele leermeesters. Ik ben geboren als een ruwe diamant die door zijn Guru's geslepen is tot een zeer waardevolle diamant. Een ruwe diamant heeft vrijwel geen waarde mits het geslepen wordt door een grote leermeester. Oftewel, een helderziende dient gevormd te worden door zijn Guru's om significante prestaties te bereiken voor zijn cliënten. Ik heb geleerd de Yantra's te maken door met mijn vinger in het zand te schrijven en de nodige rituelen te doen. Tevens heb ik de yantra's gemaakt met natuurstoffen zoals rijst, granen, meel en meer. Zo heb ik geleerd dat de yantra's verbonden zijn met mensen, dieren, objecten, de Natuur, het universum, Goden, geesten, demonen en dergelijke. Ook heb ik geleerd om de yantra's te sturen zodat ze datgene doen waarvoor ze in het leven zijn geroepen. De vervaardiging van een yantra is te vergelijken met het typen van een bericht, terwijl de sturing van de yantra te vergelijken is met het drukken op de SEND/VERSTUUR knop.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticanaf_CBS_Outdoor_Tram
logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact