logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

DIENSTEN

 

TICANAF CONSULTANCY
Helderziende Medium Ticanaf heeft sinds zijn geboorte de gave om het verleden, heden en toekomst te zien. Helderziende Medium Ticanaf heeft duizenden cliënten geholpen met zijn gave door individuele consulten te geven en heeft een significante bijdrage geleverd aan de oplossing van meerdere moordzaken en allerlei andere zaken. Ticanaf Consultancy geeft adviezen uit op zowel zakelijk als privé gebied. Betrouwbaarheid en doeltreffendheid zijn begrippen waarmee Ticanaf Consultancy zich identificeert. Ticanaf Consultancy opereert zowel op nationaal als op internationaal niveau en staat open voor alle culturen in de samenleving. Ticanaf Consultancy publiceert op deze website geschreven artikelen over paranormale ervaringen, consultervaringen, voorspellingen, etc. onder het kopje ‘Publicaties’. Bovendien zijn onder het kopje ‘Archief’ gescande documenten te lezen. Vanwege de Wet Bescherming Persoonsgegevens zijn echter wel de identiteitsgegevens (gedeeltelijk) verwijderd.

FUNCTIONALITEIT
Helderziende Medium Ticanaf stelt zijn gave voor zowel persoonlijke als telefonische consulten ter beschikking. Hij magnetiseert en vervaardigt ook Yantra’s en Aurareinigingsbaden voor bescherming, geluk en dergelijke. Een persoonlijk bezoek van Helderziende Medium Ticanaf voor reiniging en bescherming van uw huis en / of bedrijf vindt plaats na overleg en wederzijdse overeenstemming.

AFSPRAKENBUREAU
Ticanaf Consultancy werkt uitsluitend op afspraak. U kunt voor uw afspraak bellen naar het Afsprakenbureau: 070- 3298717 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9:00 uur - 17:00 uur. Annulering van afspraken dient minimaal 48 uur van tevoren te gebeuren. Buiten de openingstijden van het afsprakenbureau is het mogelijk om een boodschap na de pieptoon in te spreken. Bij verhindering dient men uiterlijk 48 uur vóór de afspraak af te bellen anders zijn wij genoodzaakt het gereserveerde tarief in rekening te brengen. Dit geldt ook als u te laat bent op uw afspraak en is van toepassing op alle diensten van Ticanaf Consultancy. Nieuwe afspraken zijn dan mogelijk mits het gereserveerde tarief is voldaan per bank onder vermelding van uw volledige naam.
Naam rekeninghouder: Adviesbureau Ticanaf
Bankrekeningnummer: 3832.53.217 Rabobank.
Voor buitenlandse transacties geldt:
IBAN: NL78 RABO 0383 2532 17
BIC: RABONL2U

Ticanaf Consultancy werkt uitsluitend op afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticanaf_CBS_Outdoor_Tram
logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact