logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

DIENSTEN

 

KLIK HIER VOOR EEN PREVIEW (INHOUD) VAN HET BOEK MANTRA ENERGY

NU VERKRIJGBAAR: BOEK + CD MANTRA ENERGY

NU VERKRIJGBAAR: BOEK + CD MANTRA ENERGY - A4 formaat - 501 pagina's
Het leer- en werkboek
van Ticanaf met CD 'Mantra Energy', een productie met maar liefst 648 mantra’s. Het leer- en werkboek 'Mantra Energy' is het meest leerzame en uitgebreide boekmateriaal voor spirituele groei en algehele geluk. 'Mantra Energy' bevat een samenbundeling van artikelen, methoden en technieken voor spirituele groei en financieel geluk, beschermingsmethoden en meer. Het is een compleet raamwerk met begrippen en verklaringen zoals deze nog nooit eerder gepubliceerd is. De unieke productie 'Mantra Energy' is het kroonstuk op de carrière van Ticanaf; hij heeft meer dan 22 jaar gewerkt aan de vastlegging van de inhoud van zijn boek 'Mantra Energy'. Dit boek bevat meer dan 500 pagina's leesplezier. Ticanaf heeft meer dan 5 jaar gewerkt aan de CD productie 'Mantra Energy'. De duur van de CD is langer dan 2,5 uur. De kennis van de productie 'Mantra Energy' is eeuwenoud. Het bezit van het boek en de CD is een ware verrijking. Met de productie van het speciale Boek en CD gaat de kennis niet verloren.


Prijs 'Mantra Energy'boek en cd: €149,- A4 formaat - 501 pagina's

Bestel nu via ticanaf@ticanaf.com

Het mantra muziek van Ticanaf op CD Mantra Energy is van topkwaliteit!
Met deze CD productie van Ticanaf komen uw zintuigen tot rust. De Beeja klanken werken helend en rustgevend. De oerklanken bewerkstelligen trillingen die u diep in uw ziel zullen raken waardoor u één wordt met het Goddelijke. De vibraties zorgen voor reiniging van uzelf en uw omgeving. De mantra's zorgen voor uw innerlijke zuivering, een gevoel van warmte en geborgenheid. Door het luisteren naar deze mantra's zult u bescherming krijgen tegen kwaad en onheil. Positieve karma wordt opgebouwd naarmate u aandachtiger en intenser naar de mantra's luistert. Hierdoor zal uw karma geheel gezuiverd kunnen worden van uw huidige leven alsook van uw vorige levens. Dit lesmateriaal bevat alle instructies.

Ticanaf doet zijn boekje open en deelt zijn machtige kennis met u!
Al bijna 3 Decennia heeft Ticanaf duizenden 1-op-1 consulten gegeven waarbij Ticanaf voor vrijwel elk probleem wel een oplossing kan bieden middels mantra's. Ticanaf heeft al jaren aan dit cd met lesmateriaal gewerkt om zijn kennis met u te kunnen delen. Doordat de mantra's positieve uitwerkingen hebben gehad en van zeer significant belang zijn, is men bewust van de kracht van de authentieke mantra's die Ticanaf gebruikt. Hierdoor is er al jaren een vraag naar de lesmateriaal van Meester Ticanaf in een boekvorm. In dit lesmateriaal geeft Ticanaf een deel van zijn beroepsgeheim prijs en is daarom uniek! Hierom is er bewust gekozen voor een beperkte oplage. Er geldt dus met recht: 'Wees er snel bij want op=op!' De inhoud van dit lesmateriaal bevat de methodieken om spiritueel te kunnen groeien, problemen op te lossen van allerlei aard, zoals bijvoorbeeld financiële problemen, geestelijke issues zoals eenzaamheid en depressies, lichamelijke gebreken en / of ziektes of relationele problemen met uw partner, familie, kennissen of andere mensen. Problemen met uw vijanden kunt u oplossen op een vredige en rustige manier, namelijk door middel van 'Ahimsa' wat geweldloosheid betekent. In dit boekwerk zijn mantra's verwerkt om u 'resistent', oftewel weerbaar te maken tegen uw vijanden.

De sjamanistische healing van Ticanaf voor welzijn, genezing en gezondheid.
Ticanaf heeft in dit boekwerk mantra's verwerkt ter voorkoming en ter genezing van bepaalde ziektes. Bovendien is dit boekwerk een 'tool', oftewel middel, om uzelf en anderen met deze mantra's te healen en magnetiseren. De CD Mantra Energy met lesmateriaal bevatten mantra's voor genezing. Bovendien wordt er een speciale techniek beschreven om water op te laden met Goddelijke energie. Vervolgens wordt er een techniek beschreven om de energie van dit opgeladen water te laten geleiden voor genezing. Deze techniek noemt Ticanaf 'energetic water infusion'. Op deze manier wordt healing bewerkstelligd. Een uitgebreide beschrijving met de methodes vindt u in het boekwerk. In dit boek staan de mantra’s die u kunt mee chanten en lezen. In dit boekje staan ook de vertalingen en hoe deze mantra’s te activeren oftewel Sidhha te maken. U zult versteld staan van de cd en van de uitwerkingen van al deze mantra’s. Door naar deze cd te luisteren zullen alle karma’s worden gezuiverd en alle zwarte magie zal afnemen. Alle geesten, demonen en entiteiten zullen uit uw woning, auto, vliegtuig, appartement, kantoorruimte en dergelijke verjaagd worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticanaf_CBS_Outdoor_Tram
logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact