logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

DIENSTEN

 

WAT IS EEN YANTRA?
Een Yantra is een zeer krachtig hulpmiddel welke is afgestemd op een bepaald onderwerp of doel. Het is een symbolische geometrische raster in de vorm van figuren, cijfers en letters en wordt meestal aan een ketting om de nek gedragen. De machtige kennis van getallen vertelt ons dat elk getal een eigen trilling heeft waardoor het specifieke, universele kenmerken bezit.

Een Yantra heeft vaak meerdere functies. De functie van de Yantra is afhankelijk van de soort Yantra. Bij ‘Ticanaf Shop’ vindt u meer informatie over de diversiteit in Yantra’s welke Helderziende Medium Ticanaf zelf vervaardigt. Zo kan een Yantra bescherming bieden tegen onheil of tegenslagen, maar het kan ook geluk of voorspoed geven, positieve krachten stimuleren en betere slagingskansen geven voor een project of onderneming. Yantra’s worden gedragen om kwalijke krachten af te weren en goede effecten te verkrijgen. Ze worden op een speciaal papiersoort (Bhodjpatra) vervaardigd met behulp van verschillende schrijfwaren. Om het effect te optimaliseren, worden heilzame kruiden toegevoegd met werkzame krachten. Eenieder kan meerdere Yantra’s dragen. De combinatie van Yantra’s, kruiden en de spirituele krachten van Helderziende Medium Ticanaf, maakt de Yantra tot een uniek middel. Voordat een Yantra gedragen kan worden, is het raadzaam om een aurareinigingsbad te gebruiken.

WAAROM EEN YANTRA?
Sinds de oertijd draagt de mens spirituele objecten waaraan magische eigenschappen worden toegeschreven. Het gebruik van Yantra’s is eeuwenoud en universeel. De Yantra’s zijn zeer geschikt voor spirituele mensen. Anno 2007 levert Helderziende Medium Ticanaf zijn vervaardigde Yantra’s in meer dan 27 landen!

ALGEMENE REGELS
De Yantra’s mogen niet op de grond vallen, niet nat worden en dienen volgens de Wetten van de Natuur te worden toegepast. Bij het nuttigen van vis of vlees, mag de Yantra de huid niet raken. Het is voor de meeste mensen praktischer om de Yantra in een hanger te laten vervaardigen. Dit omdat de Yantra dan wel uw huid mag raken bij het nuttigen van vlees, vis en eieren.

BESTELLING
Uw Yantra kan in een rood buideltje worden gemaakt. Echter, u kunt er ook voor kiezen om uw Yantra in een gouden of zilveren hanger te laten vervaardigen. Exclusieve hangers die bijzonder geschikt zijn voor deze Yantra’s zijn verkrijgbaar bij Ticanaf Jewellery. Omdat Ticanaf Jewellery maatwerk levert, is het zelfs mogelijk om uw hanger met uw eigen ontwerp te laten vervaardigen!
Bestel nu uw Yantra online of bel naar 070-329 87 17 en ervaar de heilzame werking van uw Yantra's!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticanaf_CBS_Outdoor_Tram
logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact