logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PUBLICATIES

 

Verandering van de Noord- en Zuidpool
Meer dan duizend vogels zijn in de Amerikaanse staat Arkansas dood uit de lucht gevallen. Een gebied in de stad Beebe van nog geen twee kilometer groot raakte bezaaid met vogellijkjes . Als mogelijke oorzaken worden genoemd dat de vogels door bliksem zouden zijn geraakt en dat de vogels zijn geschrokken van het vuurwerk (ANP, 2011). Zo'n 200 kilometer verderop zijn massaal dode vissen aangetroffen in de rivier Arkansas (ANP, 2011).
Maar niet alleen in Arkansas vielen vogels uit de lucht, ook in de staat Louisiana, zij het in minder groten getale. In het landelijke Pointe Coupee Parish, niet ver van Baton Rouge, stortten 500 vogels pardoes neer. In de plaats Falköping in Zweden vielen vlak voor middernacht zo’n 100 kauwen uit de lucht (RTL Nieuws, 2011).


Oorzaak
De vogel- en vissterfte hebben geen oorzakelijk verband met bliksem of vuurwerk. Enkele jaren geleden heb ik tijdens mijn radioprogramma 'Ticanaf Talks' voorspeld dat het magnetische veld zou veranderen. Ik heb jaren geleden ook doorgekregen dat de richtingen zouden veranderen. Langzaam maar zeker zal de Noordpool, de Zuidpool worden en zal de Zuidpool de Noordpool worden. De kern van de aarde is aan het draaien van het Noorden naar het Zuiden. Hierdoor verandert het magnetische veld. Alle dieren leggen volgens een vaste patroon een route af die gerelateerd is aan het magnetische veld. Vogels navigeren op een magnetische veld. Doordat dit magnetische veld aan het veranderen is, is de biologische klok van de dieren verward. De vogels, die een route afleggen, raken gedesoriënteerd, komen terecht in een shock-toestand, krijgen een soort hartstilstand/hartaanval en vallen dan neer. Deze verwarring zorgt ervoor dat de dieren in shock raken en hierna sterven. In sommige gebieden is het magnetische veld erg sterk. Dit veroorzaakt een soort stroomstoot.

Gevolg
De sterfte begint bij de vogels en vissen. Dit zijn de eerste tekenen. Er gaan er meer volgen. Er zullen veel meer vissen doodgaan. Vissen navigeren ook op het magnetisch veld en met sonar. Zo zullen er orka's, walvissen en andere zeedieren sterven. Er zijn veel tekenen geweest dat orka's en andere zeedieren zijn verdwaald. Ook beren en elanden, die een lange afstand afleggen, zullen verward raken en misschien wel overlijden. De dieren krijgen een shock en overlijden daarna. Het begint in het Noorden en het gaat langzaam naar het Zuiden. Men zal voor een raadsel staan omdat de oorzaak niet op voorhand te achterhalen is, het is nog niet meetbaar. De verklaring kan pas jaren later wetenschappelijk worden onderbouwd. Het zal gaan om een verdraaiing van de Aardkern. Hierdoor wordt de Noordpool, de Zuidpool en de Zuidpool wordt de Noord-Pool. Het navigeren wordt moeilijk. Daarom moet men weer gaan navigeren via de sterren. De veranderingen zullen aan de hand van de ligging van de sterren kunnen worden gemeten. Elk jaar is de Maan enkele centimeters van de Aarde verwijderd. Dit heeft ook invloed op het magnetisch veld.

Wat kunnen we hieraan doen?
Door milieurampen is er veel schade door de mens toegebracht aan het milieu. Men denke aan de gevolgen van olieboringen. Met de eerste atoombom is de verstoring van het magnetisch veld begonnen. Daarna hebben er verschillende atoombom experimenten plaatsgevonden. Het is de shock die schade veroorzaakt. Men heeft in Zwitserland de oerknal willen produceren. Dit is één van de grotere shocks geweest voor de Aarde. Maar ook de oorlogen hebben er voor gezorgd dat de Aarde niet meer in balans is. Hierbij kunt u denken aan de bommen die zijn gegooid. Het gewicht van de bommen en de kracht waarmee de bommen gegooid zijn hebben een zware impact gehad op de Aarde. De natuurelementen zijn verstoord. Om de elementen weer in balans te krijgen zullen we moeten gaan bidden en mediteren. Op mijn CD productie 'Mantra Energy' worden mantra's voor onder meer de Aarde en de Maan gereciteerd. Deze mantra's zorgen ervoor dat uzelf rustig wordt gemaakt en dat de balans in stand wordt gehouden. De aarde wordt door elkaar geslingerd door de boringen, explosies en bommen. Deze situatie is te vergelijken met de situatie van de Hindoe-epos waarbij de demoon Hiryanyaksa de Aarde door elkaar slingerde en in de Oerzee had verstopt en onderdrukt. De Godheid Vishnoe, de Behoeder, heeft in de gedaante van een zwijn, genaamd Varaha, de Aarde gered. Met zijn slagtanden heeft Varaha de Aarde uit het water gehaald, bevrijd en weer in balans gebracht. Deze interventie is een indicatie dat we op een andere manier moeten gaan leven. Het normatieve aspect waarbij Varaha de demoon corrigeert geeft aan dat we zorgvuldig met elkaar dienen om te gaan, met name met meer liefde, warmte en geborgenheid. De Aarde is schaars, net zoals onze lichaam is. We hebben slechts één lichaam. Wees er zuinig op.

Bronnen
Duizend vogels vallen dood uit de lucht, ANP, 2011
Vogels vallen ook in Zweden uit de lucht, RTL Nieuws, 2011
Mysterieuze vogel- en vissterfte in Arkansas, ANP, 2011Copyright © 2004 - 2007 Ticanaf. All Rights Reserved. Ticanaf® is a registered trademark. Copyright:D.D. 04-10-2004; 4.409373.3. Any form of reproduction, storage or transmittal of this material is prohibited without the written permission of Ticanaf. Permission to produce or copies may be obtained by contacting Ticanaf, Lau Mazirellaan 466, 2525 WV, The Hague, The Netherlands, or by calling + 31 70 329 87 17.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticanaf_CBS_Outdoor_Tram
logo_ticanaf

 

 

...

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact