logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PUBLICATIES

 

Wat is Witte en Zwarte Magie?

Witte en Zwarte Magie
Liefde is een soort magie die de verbondenheid tussen iedereen bewerkstelligt. De hindoe God Shiva, is de heerser van alle neutrale, positieve en negatieve krachten in het alomvattende universum en geestelijke werelden. Een ieder is subjectief aan de natuurwetten die magie leidt en geleidt. Magie ligt ten grondslag aan de Natuur. Bij wijze van voorbeeld neem ik een zaadje die kan uitgroeien tot een vrucht. Dit positieve proces kan men zien als witte magie. Het proces van verval en verderf waarbij de vrucht aan het rotten is, kan worden gezien als zwarte magie. Hierbij zijn de indicatoren, de krachten die een proces zoals groei of juist verderf weergeven te vergelijken met witte en zwarte magie. Magie kan gevormd worden omdat het een energie betreft. Zwarte magie wordt geassocieerd met duistere en demonische krachten en wordt toegepast om iemand te straffen, wraak te nemen of iemand te kwellen en pijn te doen. De benamingen van zwarte magie zijn onder meer djaadoe, guna guna, sihr, voodoo, muska, etcetera. Witte magie wordt gezien als een helende, Goddelijke kracht in de vorm van zuivere licht. Mijns inziens zijn alle rituelen en gebeden vanuit Heilige Geschriften een vorm van witte magie. Technieken zoals meditatie, het reciteren van gebeden, mantra's, hymnen, en dergelijke beschouw ik als witte magie.

Memoriaal geheugen- oerhandelingen
Ons lichaam bestaat uit een memoriaal geheugen waarbij wij onbewust handelingen verrichten die onze kans op overleven vergroot. Hierbij kunt u denken aan een pasgeboren kind die bijna automatisch hapt naar de borst voor borstvoeding. Deze handeling is niet vanzelfsprekend, maar zit wel in ons memoriaal geheugen gegrift om te doen. Ons handelen wordt dus bepaald door onze genen. Van generatie op generatie wordt dit geheugen doorgegeven door middel van geheugen genen. Deze oerkennis van witte en zwarte magie hebben de hoogbegaafden door middel van onder meer meditatie doorgekregen van de spirituele wereld. De hoogbegaafden zijn de Rishi's, Muni's (geleerden en heiligen), magiërs, priesters, druïden etcetera.

Verwante artikelen:
Wat is Zwarte Magie?
De Top 40 van Zwarte Magie
Wat zijn Symptomen / Implicaties van Zwarte Magie?Copyright © 2005 - 2007 Ticanaf. All Rights Reserved. Ticanaf® is a registered trademark. Copyright:D.D. 26-01-2005; 4.500922.1, D.D. 07-02-2005; 4.501275.1, D.D. 15-06-2005; 4.505319.2. Any form of reproduction, storage or transmittal of this material is prohibited without the written permission of Ticanaf. Permission to produce or copies may be obtained by contacting Ticanaf, Lau Mazirellaan 466, 2525 WV, The Hague, The Netherlands, or by calling + 31 70 329 87 17.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticanaf_CBS_Outdoor_Tram
logo_ticanaf

 

 

...

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact