logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PUBLICATIES

 

Wat is een Tjoerail?
Een Tjoerail is de geest van een overleden vrouw die geen rust kan vinden en ronddwaalt. Meestal is deze vrouw op een gruwelijke manier omgekomen. Hierbij kunt u denken aan een vrouw die door verbranding, wurging, mishandeling, verkrachting, en dergelijke is omgebracht of omgekomen. De behoefte aan liefde is bij deze vrouwelijke geest enorm. De herkenningspunten van een tjoerail zijn de lange, losse haren, het witte gewaad, het bleke gelaat, de blauwe lippen en de voeten die naar achteren zijn gedraaid. Jonge en volwassen mannen zijn ontvankelijk voor een tjoerail als deze 'wild plassen' in het openbaar en / of dronken of high zijn.

De tjoerail heeft de intense behoefte om een relatie aan te gaan met een mannelijk levend persoon. Soms heeft de tjoerail behoefte aan een vrouwelijk levend persoon. Het doel van de tjoerail is om een vaste relatie aan te gaan, macht uit te oefenen en seks mee te hebben. Dit is een van de redenen dat relaties tussen twee (levende) geliefden op de klippen lopen. De staat waarbij de overleden vrouw is omgekomen is dusdanig negatief dat deze door middel van rectificatie geneutraliseerd kan worden. Kwaad wordt met kwaad vergolden. Een praktijkvoorbeeld gedateerd uit het jaar 2006 is van een overleden vrouwelijk persoon die kwade energieën overbrengt op anderen. In een Argentijnse stad Frontera zijn de bewoners angstig omdat ze een geest zien in een trouwjurk. De dorpelingen gaan ervan uit dat dit de geest is van de overleden vrouw die bij het altaar is gedumpt en hierna uit verdriet is gestorven. De Argentijnen geloven dat wie in aanraking komt met de geest ook droevig en ongelukkig zal worden.
Op mijn praktijk heb ik enkele clienten gehad die last hadden van een Tjoerail. De symptomen zijn vroegtijdig klaarkomen en zaadlozing, hoofdpijnen, het gevoel dat er iemand naast je staat, continue hongergevoel en als je wilt gaan eten heb je geen honger meer, grauwiger worden (uitstraling) en behoefte aan zelfmoord. Ik heb de Tjoerail bij enkele clienten gezien. Ze verschijnen dan voor me. Ze kunnen mij niks doen, ze gaan wel tegen me vechten en willen dan in mijn lichaam komen. Ik bied deze clienten een oplossing (specifieke Yantra tegen boze geesten en aurareinigingsbaden). Daarnaast kan er een speciale pooja (ritueel) worden gedaan.

Verwante artikelen:
Geesten, Goden en Demonen
Wat is een Geest?
Wat zijn Intelligente Entiteiten?
Wat is een Engel?
Wat is een Duivel?
Wat is een Demoon?
Wat is een Djinn?
Wat is een Poltergeist?
Wat is een Gnoom?
Wat is een Bakroe?
Wat is Winti?
Wat is een Yorka?
Wat is Glaasje draaien (geesten oproepen)?Copyright © Ticanaf. All Rights Reserved. Ticanaf® is a registered trademark. Any form of reproduction, storage or transmittal of this material is prohibited without the written permission of Ticanaf. Permission to produce or copies may be obtained by contacting Ticanaf, Lau Mazirellaan 466, 2525 WV, The Hague, The Netherlands, or by calling + 31 70 329 87 17.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticanaf_CBS_Outdoor_Tram
logo_ticanaf

 

 

...

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact