logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PUBLICATIES

 

Wat is Zwarte Magie?

Zwarte magie
Zwarte magie is zodanig ingebed in onze samenleving dat iedereen er wereldwijd mee te maken heeft of mee te maken zal krijgen. In dit artikel geef ik een verduidelijking van zwarte magie. Ik zal de betekenis van het begrip 'zwarte magie' weergeven, de gevolgen en oplossing hiervoor.

Effect van zwarte magie
De uitoefening van magie heeft effect op zowel de beoefenaar van zwarte magie, als het subject, 'het slachtoffer' van zwarte magie. Het effect van zwarte magie kan zowel van geestelijke als lichamelijke aard zijn. Zwarte magie kan uw gezondheid in ernstige mate aantasten; het kan zelfs leiden tot de dood. Dagelijks consulteren mensen mij die te maken hebben met verschillende vormen van zwarte magie. Zwarte magie wordt toegepast met diverse middelen op verschillende manieren. Deze vormen van zwarte magie zijn door mij behandelbaar. Ik ben een professional die gespecialiceerd is in de behandeling tegen zwarte magie. Elke vorm van zwarte magie kent verschillende behandelmethoden en rituelen.

Zwarte magie en de maatschappij
Zwarte magie is helemaal ingebed in de maatschappij. Ik heb velen geholpen om van dit probleem af te komen. De toepassing van zwarte magie gebeurt steeds vaker. Dit komt doordat er tegenwoordig veel lectuur beschikbaar is in de winkels. Ook is er veel gepubliceerd op internet over dit onderwerp. Zwarte magie is zodanig geïntegreerd in de maatschappij dat er in de toekomst veel meer mensen zullen lijden aan de effecten van zwarte magie.

Aanzet tot zwarte magie
De mens heeft altijd naar middelen gezocht om de tegenstander (op afstand) te intimideren, verruïneren of uit te schakelen. Dit komt doordat men de oerdrift heeft om zich te onderscheiden van anderen. Deze oerdrift is niet altijd transparant; men kan zich in de tussentijd als vriendelijk representeren. Magie is ontstaan bij de oerknal, het prille begin van de evolutie van de natuur; de eerste rituelen en ceremoniën zijn ontstaan. Dit omdat de mensen ervan uit gingen dat de geest van de mens beïnvloedbaar is. Andere middelen dan deze rituelen en ceremoniën zijn dat de tegenstander wordt geroyeerd, gepest, bedreigt, verbannen of vermoord. Een ander middel is dat de tegenstander wordt uitgemaakt voor ketter of heks zodat hij / zij alsnog tot dood wordt veroordeeld. Bij hiërarchische verhoudingen is het politieke spel van cruciaal belang. De drang om hogere positie in de hiërarchische ladder te verkrijgen zorgt voor gedrag alsof alles geoorloofd is. De significante factoren die het overlevingsdrang sterker tot uiting laten komen zijn oorlog, liefde en maatschappelijke hiërarchie; iedereen wilt het 'alpha mannetje of vrouwtje' zijn die het voortouw in handen heeft. Bij het proces 'overleven' gaat dit altijd ten koste van anderen. Hierdoor is er meer kwaad dan goed in de wereld. Liefde is essentieel in het leven maar wordt gegeven en ontvangen uit egoïsme, zelfbehoud en persoonlijk gewin. Liefde is mooi totdat de één de ander loslaat of de liefdesband verbreekt. Ik ben van mening dat magie- witte en zwarte magie- in alle facetten van het leven en in alle vormen aanwezig is. Magie is de basis van de natuur en van ons bestaan.

Kwaliteit en kwantiteit
Ieder mens is een evenbeeld van God en is daarom in staat om magie te praktiseren. De intensiteit van de zwarte magie is van invloed op de werking van de magie; hoe intenser de magie uitgeoefend wordt des te krachtiger zal dit zijn toepassing hebben. Magie is dus onderhevig aan kwantiteit, de mate waarin het wordt uitgeoefend. Bovendien is de technische kennis- de kennis waarmee bepaalde hulpmiddelen worden ingezet bij de uitvoering van zwarte magie- van de beoefenaar van belang voor de sterkte van de magie. Echter, ook wanneer men weinig kennis heeft van magie zal de magie wel een werking hebben op zowel zichzelf als zij / haar subject. Alhoewel zwarte magie geen exacte wetenschap is, wordt dit fenomeen in de rechtspraak erkend. Echter, magie is geen exacte wetenschap. Hierdoor is het moeilijk te stellen of er een oorzakelijk verband is tussen een bepaalde magisch ritueel en een resultaat.

Praktisering
Zwarte magie wordt toegepast om geliefden uit elkaar te drijven, aan te trekken, onder controle te krijgen en te behouden en fricties te veroorzaken in de familie, vrienden, kennissen en collega’s. Ik heb als helderziende medium de afgelopen 25 jaar continu te maken gehad met dit soort vraagstukken. Heden ten dage wordt magie enerzijds gezien als een onwaarheid omdat geen wetenschap is, anderzijds wordt spiritualiteit onder de loep genomen waarbij theorieën en praktijklessen worden samengesteld voor toekomstige Geestelijken en Spiritisten. Vanuit mijn optiek zijn het spirituele en het paranormale onderwerp van bepaalde natuurwetten die ten grondslag liggen aan theorieën. Doordat de externe factoren van magie vaak ongrijpbaar zijn betekent dit niet dat magie onwaar is en ontkend kan worden. Door bepaalde rituelen kan men met de eigen geest in contact komen met geesten, entiteiten, demonen, engelen en Goden.

Zwarte magie als graadmeter voor succes
Zwarte magie is een graadmeter; wanneer u bemerkt dat er zwarte magie wordt uitgevoerd kunt u concluderen dat u succes heeft geboekt in uw leven. Negatieve gevoelens zoals haat of jaloezie zijn triggers voor een 'onrechtmatige' daad zoals zwarte magie. Jaloezie is een indicator voor de uitvoering van zwarte magie. Doordat men jaloers is op het succes van een ander wordt er zwarte magie uitgevoerd om de groei en geluk van diegene tegen te houden.

Zwarte magie en de economie
Ondernemers hebben vaak last van zwarte magie die uitgevoerd is door de concurrentie, familieleden of (verborgen) vijanden. De zwarte magie wordt dikwijls geconstateerd doordat men bepaalde rituele voorwerpen, poeders, as, etc. voor de deur of in de brievenbus vindt. Door de schrik raken de ondernemers in paniek. De bevinding van dit soort rituelen zaait paniek en onrust. Hierdoor maken de ondernemers fouten en / of gaan failliet. Sinds mensenheugenis gebruiken economen, raadsmannen, zakenlui en politici en alle financiële instellingen zwarte magie op elkaar om de concurrentie te elimineren. In de zakenwereld zijn dit soort taferelen gebruikelijk, maar niet openbaar bespreekbaar. Zwarte magie wordt uitgevoerd om controle te krijgen over een of meerdere personen en / of een situatie. Het kan ook als doel hebben om een persoon te verruïneren. Het leven is eeuwenlang samengesteld door roddels, leugens, bedrog en politieke discussies. Het is ons natuur om egoïstisch te zijn en te denken in ons eigen belang. Hoe meer wij hebben des te meer rust denken wij te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de ijskast, hierdoor konden wij het eten langer bewaren, hierdoor kregen wij meer tijd om meer te vergaren en ons bezig te houden met anderen.

Verwante artikelen:
Wat is Witte Magie & Zwarte Magie?
De Top 40 van Zwarte Magie
Wat zijn Symptomen / Implicaties van Zwarte Magie?Copyright © 2005 - 2007 Ticanaf. All Rights Reserved. Ticanaf® is a registered trademark. Copyright:D.D. 26-01-2005; 4.500922.1, D.D. 07-02-2005; 4.501275.1, D.D. 15-06-2005; 4.505319.2. Any form of reproduction, storage or transmittal of this material is prohibited without the written permission of Ticanaf. Permission to produce or copies may be obtained by contacting Ticanaf, Lau Mazirellaan 466, 2525 WV, The Hague, The Netherlands, or by calling + 31 70 329 87 17. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ticanaf_CBS_Outdoor_Tram
logo_ticanaf

 

 

...

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact