logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ARTIKELEN

 

Boa Constrictor
Een man van in de veertig woont samen met zijn ex- vrouw die erg dominant is. Ze zijn op papier gescheiden. Ze heeft alle bezittingen op haar naam laten zetten. Nadat ze dit voor elkaar heeft gekregen, voelt ze totale macht. Zij kan nu alles bepalen. Ze confronteert haar partner er vaak genoeg mee dat het haar huis is en dat ze hem elk moment eruit kan gooien. Hij voelt zich machteloos en voelt zich verplicht om toch bij haar te blijven, omdat ze samen een volwassen, gehandicapt kind hebben, die sinds zijn geboorte niet erg sterk is qua gezondheid. Dit kind kan elk moment overlijden.

Deze vrouw heeft haar partner in een wurggreep à la boa constrictor. Zij heeft een behoefte om met andere mannen seks te hebben en confronteert hem hiermee. Ze komt vaak thuis nadat ze seks heeft gehad met haar ‘buitenvriendje’. Ze heeft hierna seks met haar eigen partner, die hiervan afweet. Deze man tolereert alles omdat hij onderdrukt wordt. Ze vertelt hem dat de seks veel beter is geworden, nadat het gecombineerd is geworden met haar ‘buitenvriend’. Ze vindt het een spannender dimensie hebben, en komt hiermee aardig goed weg. Maar voor hoe lang?

Bezittingen dienen op overeenkomstige wijze verdeeld te worden opdat er geen onevenredige machtsverhouding ontstaat. Ik persoonlijk, zou dit nooit hebben toegelaten, ongeacht de verdeling van bezittingen. Er bestaat ook nog zoiets als trots en eer. Mensen geven meer om bezit dan om eigenwaarde. Men dient zich te realiseren dat bezit vergankelijk is. Het is slechts materie. Een vrouw zou haarzelf niet zo moeten delen met meerdere personen. Dit geldt ook voor de man. Trouw zijn aan elkaar zou eerder betekenis moeten hebben, dan directe behoeftebevrediging. Directe behoeftebevrediging, zonder nadenken, is eerder weggelegd voor de dieren. En wij, ruim zes miljard mensen op deze aardbol, onderscheiden ons van dieren door middel van de beschaving, of niet?

Denk……….


Copyright © 2004 - 2018 Ticanaf. All Rights Reserved. Ticanaf® is a registered trademark. Copyright:D.D. 22-10-2004; 4.410106.2. Any form of reproduction, storage or transmittal of this material is prohibited without the written permission of Ticanaf. Permission to produce or copies may be obtained by contacting Ticanaf, Lau Mazirellaan 466, 2525 WV, The Hague, The Netherlands, or by calling + 31 70 329 87 17

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact