logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ARTIKELEN

 

Normen en Waarden
Op mijn praktijk word ik vaak geconfronteerd met mensen die hun ouders en sociale omgeving totaal niet waarderen. Ze komen bij mij op consult en verwachten hulp bij hun werk, studie, liefde, etc. Dit verwachtingspatroon hebben ze ook ten opzichte van de gehele maatschappij. Ze vragen zich af waarom het zo slecht gaat in hun leven. Ik ben ze wel altijd dienstbaar in de hoop dat ze hun leven zullen verbeteren en inzicht krijgen in het goede.

We leven in een verwende samenleving. Nederland is te vrij en kent geen gezag. Normen en waarden worden hierdoor vertroebeld en daarmee ook het standpunt van wat men is en waar men voor staat. Mensen weten niet meer wat ze willen en zoeken voortdurend naar hun eigen identiteit. Door de ik- cultuur en de nadruk op het individualisme en de performance in deze samenleving, worden mensen egoïstischer, neigen ze meer naar zelfmedelijden en minder naar compassie voor de ander. Het geven en nemen staat niet meer in verhouding en het gevolg hiervan is frustratie, wat resulteert in wanorde en chaos. Deze ontwikkeling wordt dan weer tegengegaan door harde maatregelen en een dictatoriale aanpak. Onderdrukking en verregaande vormen van gezag zorgen voor een afdwinging van respect om alles in goede banen te leiden. Respect is dan ook de basis voor een goed georganiseerde samenleving. Na zo’n periode van onderdrukking blijft het respect tot hoogstens twee generaties hangen, waarna een zelfde paradigma volgt. Deze vicieuze cirkel van opbouw en vernietiging is inherent aan het scheppingsbeginsel. Een ieder dient alleen zijn draai hierin te vinden.

Opoffering van verlangens en een berusting hierin zorgen voor verlossing en vrijheid in de psyche. Hiermee impliceer ik geen opoffering in absolute zin; een gehele opoffering van verlangens zou immers ten koste gaan van de economische welvaart. Ik begeleid mijn cliënten naar een emotionele, fysieke en spirituele balans tussen zichzelf en de maatschappij. Hierdoor fungeer ik als een ‘goeroe’, een persoonlijke coach. Dit gebeurt door middel mijn hogere spirituele Gidsen. Ik verzorg Mantra’s, Tantra’s en Yantra’s om deze balans in zichzelf te bereiken, waardoor spirituele groei mogelijk wordt gemaakt. Bovendien bereiken mijn cliëntèle vaak een betere positie in de maatschappij. Ik ben aan te merken als één van de weinige echte Helderzienden/ Mediums die opereert op basis van giften, wat geheel in strijd is met de bureaucratie. Hiermee wil ik laten zien dat het ook anders kan en dat we wel voor elkaar kunnen klaarstaan om elkaar te helpen. Wilt u meer weten over deze begeleiding, dan kunt u contact opnemen.Copyright © 2004 - 2018 Ticanaf. All Rights Reserved. Ticanaf® is a registered trademark. Copyright:D.D. 27-08-2004; 4.408120.8. Any form of reproduction, storage or transmittal of this material is prohibited without the written permission of Ticanaf. Permission to produce or copies may be obtained by contacting Ticanaf, Lau Mazirellaan 466, 2525 WV, The Hague, The Netherlands, or by calling + 31 70 329 87 17. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact