logo_ticanaf

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ARTIKELEN

 

Zwarte Magie
Het is waar dat dit een duivelse tijd is, waarbij er geen normen en waarden meer gelden. De Hindoes noemen dit tijdperk ‘Kali-Juga’: het is een tijdperk waarin het kwade de overhand krijgt. Zelfs kinderen doen zwarte magie op elkaar en de jeugd van nu is meer op de hoogte van dit fenomeen dan de jeugd van drie generaties terug. Waarom doen mensen zwarte magie? Omdat men onmacht voelt als er dingen gebeuren die ze als 'niet zo leuk' ervaren, waarna een behoefte ontstaat om dit zoveel mogelijk te sturen in het eigen voordeel. “Macht uitoefenen op de situatie”, waarom willen mensen dat? Het is een overlevingsdrang, het geeft een bestaansrecht, een stemrecht voor het leven. Net zoals werknemers in een organisatie zeggenschap willen hebben, zijn het ook de mensen in de maatschappij die iets willen ‘zeggen’, het gevoel willen hebben om erbij te horen. Dit fenomeen is net zo oud als de schepping, waarbij goed en kwaad tezamen geboren zijn (OER).

Helaas, maar waar, er kan geen onderscheid worden gemaakt tussen arm en rijk- mensen van alle rangen en standen voeren zwarte magie uit. Ook de situaties waarin dit voorkomt zijn niet eenduidig. Het gebeurt in werkverband, school, liefde, etc. Maar waar komt het achterliggende gevoel vandaan? Puur uit jaloezie. En dan zullen mensen zeggen: "Nee hoor, ik ben zuiver en niet jaloers". Echter, wij zijn gemaakt naar Gods evenbeeld, in een evenwichtige vorm met zowel positieve als negatieve karaktereigenschappen. Waar komt jaloezie vandaan? Uit angst. Pure angst. Angst om niet even belangrijk, gewild, geliefd, slim, als een ander te zijn.

Het effect dat iemand op een ander kan hebben door haatgevoelens en toewensing van kwaad kan soms sterker werken dan zwarte magie in de vorm van een vloek. U kunt het zich zo voorstellen: we leven in een illusie en niets is echt, alleen de gevoelens. Uw geest wordt aangevallen door negatieve (haat)gevoelens en wordt 'geslagen', totdat de geest het niet meer aankan en het een lichamelijke uitwerking krijgt. U moet zich voorstellen dat diezelfde vijanden met haat en andere negatieve gevoelens, een spirituele bom plaatsen, die ontploft in uw aura. U kan constant misselijk zijn, migraine krijgen of ernstig ziek worden. U krijgt last van allerlei pijntjes in uw lichaam, voelt zich moe en zwaar en alles lijkt ineens veel moeilijker. Zo is iemand letterlijk kapot te krijgen. En het bidden zal u niet als zodanig hiervoor behoeden zoals velen denken. Met de gedachte: "Ik bid, ik geloof in God en mij kan niks gebeuren" kan niet worden volstaan. Zo gemakkelijk is het niet! De mens zal continue worden beproefd.

God is genadig, maar zeker niet dom. Men denkt vaak dat hoe slecht iemand ook is (geweest), men denke aan moord, verkrachting, etc. dat diegene dan toch nog naar God gaat als hij of zij heeft gebeden of als de laatste woorden de naam van God is geweest. God is wel goed, maar niet gek. Deze mensen komen wel bij God terecht, maar in welke setting of hoedanigheid? God is almachtig, dus kan hij zich in alles manifesteren. Niets is te laag voor hem om in te veranderen, want Hij heeft ten slotte alles gemaakt. De Wet van de Natuur is dat God niet altijd maar gelijk vergeeft; Hij zal uw daden wel vergeven, na een boetedoening die in evenwicht staat met uw daden. DAT IS MANU- DE WET VAN DE NATUUR.Copyright © 2004 - 2018 Ticanaf. All Rights Reserved. Ticanaf® is a registered trademark. Copyright:D.D. 20-09-2004; 4.408830.16. Any form of reproduction, storage or transmittal of this material is prohibited without the written permission of Ticanaf. Permission to produce or copies may be obtained by contacting Ticanaf, Lau Mazirellaan 466, 2525 WV, The Hague, The Netherlands, or by calling + 31 70 329 87 17.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo_ticanaf

 

 

Home | Disclaimer | Copyright | Privacy Statement | Sitemap | Algemene Voorwaarden | Contact